Z uA?enci devetega razreda smo se v torek, 15.3.2016, udeleA?ili regijskega tekmovanja pri projektu KUHNA PA TO. Kuhali smo v gostilni PeA?ariA? v Ljubljani. pripravili smo kreacijo stare jedi, kreacijo stare jedi na moderen naA?in in dobrodoA?lico. UA?enci so morali popolnoma samostojno pripraviti vse tri jedi v dveh urah. Pripravili so kruhov cmok z jetrci kot starejA?i recept. Na moderen naA?in so kruhov cmok ocvrli in postregli s sladko omako iz karameliziranega sladkorja in trobenticami. Za dobrodoA?lico so komisiji pripravili kmeA?ko malico. Ai??PetA?lanska komisija je bila navduA?ena nad samostojnostjo uA?encev in odliA?nim okusom jedi.

http://www.kuhnapato.si/KUHNAPATO,,novice,novica.htm&showNews=NEWSVPGVDX3162016202817

P1150077  P1150081 P1150086 P1150092

Dostopnost