Spoštovani starši,

drage učenke in učenci!

 

Obveščamo vas, da šola ponovno odpira svoja vrata v torek, 5. 1. 2021. 

Pouk bo za vse oddelke potekal po običajnem urniku, od 8. 00 do 14. 10.

V ponedeljek, 4. 1. 2020 bodo imeli učenci pouk na daljavo. Navodila za ta dan bodo prejeli po elektronski pošti ali našli v mapi Pouk na daljavo.

Prevoz: Od 5.1.2021 bodo kombiji vozili po ustaljenem urniku. Prosimo, da učenci v kombijih nosijo maske in upoštevajo druge ukrepe po navodili voznika.

Prehrana: Vsi učenci, ki so sicer naročeni na prehrano, bodo s 5.1.2021 samodejno prijavljeni na prehrano. V primeru, da vaš učenec ne bo prišel v šolo 5.1.2021 vas prosimo, da prehrano odjavite na telefonski številki 01 831 14 15.

 Prosimo vas, da v šolo pridejo le zdravi otroci. Nošnja maske znotraj razreda ni obvezna, morajo pa jo nositi v drugih prostorih šole. Prosimo vas, da otroke oskrbite vsaj z eno masko. Prav tako vas starše prosimo, da v prostorih šole in pred njo uporabljate masko in upoštevate protokole prihodov in odhodov učencev. Z učenci, ki se pouka v šoli ne bodo mogli udeležiti, bodo učitelji ostajali v kontaktu, v primeru karantene celega razreda, pa se pouk za ta razred, znova vzpostavil na daljavo.

 

 

Dostopnost